SENTIDO PEARL HOTELS

Σας καλωσορίζουμε θερμά στα Sentido Pearl Hotels της Κρήτης, που συνδυάζουν τις αξέχαστες παραθαλάσσιες διακοπές με το ζωντανό, κοσμοπολίτικο lifestyle της πόλης του Ρεθύμνου.

aegean-h01

SENTIDO AEGEAN PEARL

Απολαύστε την προνομιακή τοποθεσία, δίπλα στην αμμώδη παραλία και σε απόσταση περιπάτου απο τη γραφική πόλη του Ρεθύμνου, τις εξαιρετικές υπηρεσίες, τη θερμή φιλοξενία και την προσωπική επαφή.

Hotel Details
beach-h01

SENTIDO PEARL BEACH

Κτισμένο μπροστά στον περίφημo παραλιακό πεζόδρομο του Ρεθύμνου, προσφέρει απέραντη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, σε μικρή απόσταση από τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες στην καρδιά της πόλης του Ρεθύμνου.

Hotel Details

ΡΕΘΥΜΝΟ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.

ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ

Τα Ξενοδοχεία Sentido Aegean Pearl και Sentido Pearl Beach είναι ιδανικά σχεδιασμένα να φιλοξενήσουν τα ζευγάρια, τους μοναχικούς ταξιδιώτες και τις μικρές οικογένειες, απευθυνόμενα στις αισθήσεις, με εξαιρετικές υπηρεσίες σε γαλήνιο περιβάλλον. Εκτός απο την αφοσίωση στην ποιότητα και στην υπηρεσία, η προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστά τα ξενοδοχεία Sentido Aegean Pearl και Sentido Pearl Beach ως το τέλειο περιβάλλον για μια απολαυστική απόδραση διακοπών.

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΜΑΣ

Kατά την άφιξή σας στα Ξενοδοχεία Sentido Aegean Pearl και Sentido Pearl Beach, σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο, μια δροσιστική πετσέτα χεριών και ένα ποτό του καλωσορίσματος!

ΠΡΩΪΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Μείνετε στο κρεβάτι και απολαύστε ενα χαλαρό ξεκίνημα της ημέρας, με τo εκτεταμένο πρόγραμμα ωρών του πρωϊνού μας γεύματος.

ΜΕΝU ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ

Θα θέλαμε να απολαύσετε τις διακοπές σας απο κάθε άποψη, και αυτό φυσικά περιλαμβάνει την καλύτερη ποιότητα του βραδυνού ύπνου.

ΔΩΡΕΑΝ WI-FI

Στα ξενοδοχεία μας μπορείτε να είστε συντονισμένοι με τα γεγονότα και όλες τις εξελίξεις στη χώρα σας και σε όλη τη γη, μέσω της δωρεάν πρόσβασης σε Wi-Fi internet.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Απευθυνθείτε στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών για τοπικές συμβουλές και προτάσεις, γενικές τουριστικές και ταξιδιωτικές πληροφορίες και ειδικά αιτήματα.

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ SENTIDO

Όσο αφορά στο φαγητό μας, η ποιότητα και η φρεσκάδα είναι ύψιστης σημασίας. Όλα τα τρόφιμα και τα συστατικά της κουζίνας μας είναι φρέσκα, εποχιακά και κρητικής παραγωγής.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ PEARL HOTELS

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στα Sentido Pearl Hotels γνωρίζουμε καλά τις επιπτώσεις και τις επιδράσεις που μπορεί να έχει η λειτουργία μας στο τοπικό περιβάλλον, τους ανθρώπους και την κουλτούρα του τόπου μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι της μέγιστης σημασίας για όλο το προσωπικό των Sentido Pearl Hotels.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στα Sentido Pearl Hotels, ”ποιότητα” σημαίνει ότι όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται πληρούν απόλυτα τα προαπαιτούμενα της εταιρείας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Μέσω της ισχυρής παρουσίας και δραστηριότητάς τους στην τοπική κοινότητα, τα Sentido Pearl Hotels συμβάλλουν στη βελτίωση και στην ευημερία του κοινωνικού τους περιβάλλοντος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Στα Sentido Pearl Hotels σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων του παιδιού εντός της σφαίρας επιρροής της εταιρείας και κάνουμε το καλύτερο ώστε οι λειτουργίες και οι εργασίες της επιχείρησής μας να είναι απόλυτα συντονισμένες με αυτή την αντίληψη.

Change of our cancellation policy

We have adapted our cancellation policy in order to offer you more flexibility and freedom while planning your next holidays.

Now you can make your booking on our Standard rate and cancel free of charge 1 (one) day before your arrival.